Frizer
Frizer

Pretraživanje

Da li korisnici (koji pretražuju ordinacije i salone) plaćaju za ovu uslugu?

Ne. Korišćenje našeg servisa je potpuno besplatno za sve potencijalne klijente koji traže određenu uslugu.

Da li odabrana profesija koju sam podesio u profilu moje klinike/salona utiče na to kako sam pronađen u pretragama potencijalnih klijenata?

Da. To je jedan od glavih kriterijuma prilikom pretraga potencijalnih klijenata. Vaš profil neće biti izlistan u pretragama za druge profesije. Npr. korisnik prilikom pretrage bira Zdravlje kao najopštiji pojam, a zatim bira Kardiologiju kao oblast u okviru medicine. Na ovaj način korisnik veoma brzo dolazi do podataka o pružaocu usluge koja mu je trenutno potrebna.

Na koji način će moja klinika/salon biti pronađena?

Naš sistem definiše skup različitih kriterijuma po kojima korisnici mogu da vrše pretragu/filtriraju rezultate pretrage. Vaš zadatak je da budete što bogatiji u opisu vaših usluga, cena, kao i profila vaših zaposlenih. Iskustvo pokazuje da korisnici radije biraju klinike i kompanije koje imaju bolje kreiran profil sa slikama svih zaposlenih. Takođe, korisnici više veruju profesionalcima koje su drugi korisnici ocenili visokom ocenom.

Da li mogu da definišem listu usluga koje pruža moja klinika/salon?

Naravno. Ukoliko u našoj bazi podataka ne postoji odgovarajući tip usluge, obratite nam se, a mi ćemo vrlo rado uključiti novi tip usluge u ponudu.

Profili

Kako se kreira korisnički profil klinike/salona ili zaposlenog?

Nakon što ste pristupili zaštićenom delu sajta korišćenjem korisničkog imena i lozinke koje ste izabrali prilikom registracije, imate mogućnost uređivanja vašeg profila. Sam proces je prilično intuitivan, i svako ko je do sada koristio usluge Gmail-a, Facebook-a i sličnih sajtova će se veoma lako snaći. Ukoliko vam je pak potrebna pomoć, uvek nam se možete obratiti .

Ukoliko lekar ili profesionalac pruža usluge u više klinika/salona, da li potrebno da registruje poseban profil u svakoj od njih?

Ne. Lekar/profesionalac samo jednom kreira svoj profesionalni profil, a posle ga može pridružiti neograničenom broju kompanija. Na taj način se omogućuje centralizovano i jednostavno podešavanje profesionalnog profila.

Zakazivanje pregleda / usluge

Na koji način se vrši zakazivanje pregleda ili usluge?

Po izvršenoj pretrazi korisnik bira lekara/pružaoca usluge koji mu najviše odgovara po različitim parametrima (ocena kvaliteta usluge, cena, lokacija, ... ), a zatim bira datum i vreme pregleda/usluge. Po izvršenom zakazivanju, korisnik dobija email potvrdu zakazivanja. Vlasnik klinike/salona, ukoliko želi, takođe može na kraju radnog dana da dobije listu svih zakazanih pacijenata/klijenata za naredni dan. U svakom slučaju, podaci o zakazanim pregledima su mu dostupni i putem web interfejsa nakon prijavljivanja na svoj korisnićki profil na našem sajtu.

Da li je moguće otkazati zakazanu uslugu?

Da. U email-u koji je korisnik dobio nakon zakazivanja se nalazi link na koji korisnik može da klikne i na taj način otkaže zakazanu uslugu.

Da li je moguće oceniti lekara/profesionalca?

Može i to veoma jednostavno. Nakon pružene usluge, korisnik dobija mail sa linkom, koji ako se poseti omogućuje korisniku da oceni kvalitet pružene usluge.

Tarife paketa usluga i plaćanja

Da li klinike/kompanije plaćaju usluge postavljanja svog profila na zakazime.com?

U promotivnom periodu, Premium paket usluga, koji omogućuje postavljanje profila klinike/kompanije, njenih zaposlenih i online zakazivanje termina, je potpuno besplatan. Takođe možete zakupiti i oglasni prostor koji je uvek prisutan na sajtu bez obzira na pretrage korisnika po veoma povoljnim cenama. Za više informacija možete nas kontaktirati

Da li postoji minimalan period korišćenja usluge?

Ne. Možete da promenite vaš tarifni plan ili da otkažete korišćenje naših usluga u svakom trenutku.

Šta se dešava ukoliko u potpunosti otkažem korišćenje vaših usluga?

Ukoliko otkažete korišćenje naših usluga, vaši podaci se biti uklonjeni iz naše baze podataka, čime više neće biti dostupni pretragama korisnika.

Na koji način mogu da platim korišćenje vaših usluga?

U promotivnom periodu, korišćenje Premium paketa usluga je potpuno besplatno.