Frizer
Frizer

Šta je ZakažiMe?

Servis ZakažiMe je sveobuhvatan pretraživač lekarskih ordinacija, salona i kompanija koje pružaju različite usluge. Jedinstvenost ovog sajta je što jedini na području Srbije i regiona omogućuje online zakazivanje pregleda i usluga.

Naš napredni sistem omogućuje korisniku da pretražuje ordinacije, sportske terene i salone prema lokaciji, vrsti usluge, ceni, kao i ocenama drugih korisnika. Ovim je svakome omogućeno da donese pravu odluku prilikom izbora, čime dobija najkvalitetniju uslugu za potrošen novac.

Pretraživanje

Pomažemo ordinacijama, sportskim centrima i salonima da pronađu nove klijente

Nakon registracije aktiviran vam je solo ili premium paket, čime dobijate mogućnost uređivanja prezentacije vaše ordinacije, sportskog centra ili salona i zaposlenih. Takođe, omogućen vam je i servis online zakazivanje vaših usluga i slanja promotivnih ponuda vašim redovnim klijentima. Napominjemo da je starter paket besplatan i da će to uvek biti.

Mi vam omogućujemo da se na pravi način predstavite na internetu uz mogućnost da vaši klijenti samostalno zakazuju termine poseta čime štedite vaše vreme i novac, a istovremeno podižete reputaciju vaše ordinacije, sportskog centra ili salona.

Kontaktirajte nas

Ključne činjenice o nama

Osnivanje

ZakažiMe je osnovan 2016. godine kada je i pokrenut sajt zakazime.com. Osnivač sajta Dr Lazar Berbakov, inženjer elektrotehnike i računarstva, je po završetku doktorata u Španiji uvideo kako Srbiji nedostaje web stranica koja na struktuiran način objedinjuje ponude različitih usluga, sa mogućnošću zakazivanja istih. Zakazime.com je baziran na najnaprednijim Web 2.0 tehnologijama, čime je krajnjim korisnicima omogućen vrhunski komfor u korišćenju sistema.

Čemu težimo

Naš cilj je da budemo lideri u svojoj oblasti poslovanja i da našim korisnicima omogućimo vrhunski kvalitet usluga. Naša vizija je da stalno napredujemo i unapređujemo naš sistem, vođeni kreativošću, optimizmom i odgovornošću. Spremni smo da odgovorimo na sugestije naših klijenata kako bismo naš portal maksimalno prilagodili njihovim potrebama. Kroz primenu naprednih internet tehnologija, želimo da doprinesemo dobrobiti našeg društva i pokrenemo ekonomski napredak naše zemlje.

Adresa

ZakažiMe
Vojvode Sime Popovića 18, Beograd
Email: podrska@zakazime.com
Tel: +381 61 3122 002
Kontaktirajte nas